Valitse sopiva ympäristö mainontaasi

Erikoislehdet
tavoittavat tietystä
aihealuesta kiinnostuneet ja
vielä ihan oikeaan aikaan!

Teemat

Opinnot & ura

Opinnot & ura erikoislehti ilmestyy 26.1.2017 juuri yhteishakujen kynnyksellä. Lehti tarjoaa tietoa ja ajatuksia uusien opinpolkujen valitsemiseksi – koululaisille, opiskelijoille kuin vanhemmillekin.

Lue lisää

Piha & puutarha

Piha & puutarha on Satakunnan Kansan erikoislehti, joka herättelee viherpeukalot kaivamaan kukkaruukut ja kastelukannut esiin talven jäljiltä. Lehti ilmestyy 8.5.2017.

Lue lisää

Kesä & menot

Kesä & menot on yhtä aurinkoinen kuin kesä itse! Monipuolinen teema kokoaa kesätapahtumat yhteen ja kulkee lukijoiden matkassa läpi kesän kattavana tapahtumien ja kohteiden hakemistona.

Lue lisää

Hyvä ikä

Hyvä ikä kertoo innostavalla ja ajankohtaisella otteella ikäihmisten elämänpiiriin liittyvistä aihealueista. Teeman ilmestymispäivä on 3.10.2017.

Lue lisää

Aineisto-ohjeet

Aineistojen toimitus onnistuu kolmella eri tavalla:

  1. Sähköpostitse osoitteeseen mainonta.satakunta@almamedia.fi
    Viestin otsikkokenttään mainostajan nimi ja julkaisupäivät
  2. Linjasiirtona FirstClass-palvelimelle
    Kirjautuminen Kärkimedian aineistonsiirtojärjestelmään
    http://kmfc.sanoma.fi/login/
  3. www-siirtona: http://siirto.almamedia.fi/aineisto

Tiedostomuoto

Valmis aineisto voidaan muodostaa yleisimmin käytetyillä ammattimaisilla taitto- ja grafiikkaohjelmilla.
Painovalmis PDF, versio 1.4 (Acrobat 5), ei saa sisältää väriprofiileja. Suora linkki Acrobat Distillerin job options -kooditiedostoon: Acrobat Distillerin job options

Kirjasimet

Fontit on sisällytettävä PDF-tiedostoon. Vältä teksteissä bittikarttamuotoa ja jätä tekstit konvertoimatta, jotta teksti on tarkkaa myös näköislehdessä.

Värit ja kuvat

• Kuvaresoluutio: 220 ppi
• Värin maksimipeitto: 240 %
• Toistuva sävyala: 3–90 %
• Värit: Prosessiväreinä (CMYK)
• Väriprofiili (CMYK): ISOnewspaper26v4

Huomioita

Ota huomioon sanomalehden mahdolliset pienet kohdistusheitot värien käytössä. Vältä nega-tekstejä monivärisen pohjan päällä tai monivärisissä teksteissä pientä pistekokoa. Voit tarkistaa värit PDF-tiedostosta Adobe Acrobatin Output Preview -työkalulla. Varmista, että RGB-työnkulussa värit vastaavat CMYK-väriprofiilia simuloitaessa haluttua lopputulosta. Varmista myös, että musta teksti on PDF-tiedostossa CMYK-väreissä, K = 100 % ja CMY = 0 %.

Valmistettavat aineistot

Valmistettavaksi aineistoksi katsotaan kaikki muut paitsi sanomalehtikelpoiset, painovalmiit PDF-tiedostot. Myös PDF-tiedosto, johon tulee muutoksia tai korjauksia, on valmistettava aineisto. Valmistettavia ilmoituksia varten asiakkaan tulee toimittaa ilmoituksen asettelumalli tai käsikirjoitus sekä tarkat tiedot kuvapankkiosoitteista ja kuvien nimistä.