Hinnastot

Monikanavainen etusivu 10 200 € / päivä (printti 9 100 €, digi 1 100 €) + alv.

Aineisto-ohjeet

Ratkaisun perustana on joko printin etusivun aineisto (254 × 314 mm) tai kokosivun aineisto (254 × 365 mm), josta toteutamme erilliset aineistot kaikkiin digitaalisiin kanaviin (verkko, mobiili, näköislehti).

Verkossa ja mobiilissa aineisto upotetaan etusivun näköiselle sivulle ja siihen lisätään lehden nimiö sekä sulje-nappi. Näköislehteen mainoksesta tehdään pysty- ja vaakaformaatit, joihin ei lehden nimiötä lisätä.

Mainos on kaikissa kanavissa staattinen ja se on koko pinta-alaltaan klikattava.

Huomioitavaa printtiaineiston suunnittelussa: Mobiilissa mainos on pinta-alaltaan pienempi kuin verkossa, joten mikäli alkuperäisessä printin aineistossa on paljon tekstiä ja pieniä kuvia, kärsii luettavuus mobiilissa. Muista selkeys, tarpeeksi isot fontit, kuvat ja logot.

Kysy lisää!

Aikataulut

Printin painovalmis pdf-aineisto sekä avoin taittotiedosto toimitetaan kaksi arkipäivää ennen kampanjan aloitusta klo 12 mennessä osoitteisiin mainonta.satakunta@almamedia.fi sekä nettilehdet@ahaavalmistus.fi.

Valmiiden aineistojen toimittaminen

Voit halutessasi toimittaa aineistot kaikkiin digikanaviin valmiina, jolloin voit suunnitella niihin erilaiset aineistot kanavien ominaisuudet huomioiden. Käytä silloin verkon ja mobiilin aineistoissa mainospohjia, joissa on valmiina lehden nimiö. Oman sisältösi voit suunnitella sille määritellylle alueelle. Lataa pohjat tästä:

Monikanavaisen kokosivun ilmoituksen pohjat

Näköislehteä varten muista toimittaa aineistot kahdessa koossa: 1536 x 2008 px ja 2048 x 1496 px (vaaka ja pysty). Aineistomuoto on png tai hyvälaatuinen jpg, maks. 5 Mb. Näköislehden aineistoihin ei lisätä lehden nimiötä.

Digin valmiit aineistot toimitetaan osoitteeseen digimainonta@almamedia.fi kaksi arkipäivää ennen kampanjan aloitusta klo 12 mennessä.

Kysy lisää!